SBM-P (KELEBEK SİSTEM) 4 TOPLU Hidrolik Silindir Bükme Makineleri

Hassas ve Güçlü: CNC ve NC Özellikli 4 Toplu Hidrolik Sac Kıvırma Makineleri

Kelebek sistemi, silindir bükme makinelerinde daha dar çaplarda daha rijit büküm imkanı sağlayarak önemli bir avantaj sunar. Kaldıraç kolu prensibine dayanan bu sistem, yüksek kıvırma kuvveti elde etmenizi sağlar ve kıvrılan malzemenin düzlüğünü azaltırken mükemmel bir ön kıvırma sağlar.

4 Toplu Hidrolik Silindir Bükme Makinelerimiz, CNC ve NC özellikleri, makinenin kesinlikle istenen ölçülerde ve eğimlerde kıvırma işlemini gerçekleştirmesini sağlar. Bu sayede, kıvırma esnasında yüksek hassasiyet elde ederken, zaman kaybetmeden üretim sürecinizi tamamlarsınız. Makinelerimiz, işletmenizin verimliliğini ve üretkenliğini maksimum seviyeye çıkarmak için tasarlanmıştır.

Silindir Bükme Makinelerimiz Dayanaklı Gövdesi, Otomatik Balans Sistemi, Konik bükme,  Kızılötesi Sensörler ile iş ve işçi güvenliği, Stand by ile enerji tasarrufu vb. bir çok özelliği ile metal işleme sektöründe vazgeçilmez makineler olarak öne çıkmaktadır. 

4 toplu hidrolik sac kıvırma makinelerimiz, çeşitli projelerinizde esneklik ve çok yönlülük sağlar. Farklı ebatlardaki sac malzemelerini kıvırma kapasitesine sahip olan makinalarımız, geniş bir iş yelpazesine hitap eder. Bu da size müşteri taleplerine hızlı ve kolayca yanıt verebilme imkanı sunar.

İnşaat, denizcilik, havacılık, uzay sanayi, otomotiv, enerji üretimi, petrokimya, doğal gaz, demir-çelik, ısıtma ve soğutma gibi birçok sektörde çözüm üretmek için imal edilmektedir.

Firmamızın CNC ve NC özellikli 4 toplu hidrolik sac kıvırma makineleri, 3 yıl garanti süreci ile en yüksek kalite standartlarına uygun olarak üretilir. Güçlü ve dayanıklı yapısı, uzun ömürlü kullanım sağlar. Makinelerimiz, yoğun üretim ortamlarında dahi istikrarlı performans sergiler ve size maliyetli onarımlardan korur.

Müşteri memnuniyeti, firmamızın önceliğidir. CNC ve NC özellikli 4 toplu hidrolik sac kıvırma makineleri konusunda uzman ekibimiz, satış öncesi ve satış sonrası süreçlerde size destek sağlar. Ürün seçiminden kurulum ve eğitime kadar her aşamada yanınızda oluruz. Ayrıca, bakım ve onarım hizmetlerimizle makinenizin sürekli olarak sorunsuz çalışmasını sağlarız.

CNC ve NC özellikli 4 toplu hidrolik sac kıvırma makineleri hakkında daha fazla bilgi edinmek ve işletmenizin üretkenliğini artırmak için bizi hemen arayın! İhtiyaçlarınıza en uygun çözümleri sunmaktan mutluluk duyarız.

STANDART ÖZELLİKLER

– 7” – 10” çok fonksiyonlu dokunmatik ekran
– PLC kontrollü manuel, yarı otomatik ve otomatik bükme (playback)
– 3 hız özelliği
– Rulmanlı yataklama sistemi
– St-52 kalite çelikten üretilmiş gövde ve aksamları
– Alt top basınç ayarı
– Hidrolik açılabilir – kapanabilir üst mil kapağı ve hareketli üst mil
– Tek tuş ile otomatik balans sistemi
– Konik sac bükme sistemi
– Konik bükme yardımcı aparatları
– Üst ve alt top ayrı hidromotor ve planet redüktörlü tahrik sistemi
– Kelebek Çalışma Sistemi
– Darbelere karşı gizlenmiş, dönme hareketini hassas ölçen encoder sistemi
– Aşırı yüklenmelere karşı akım koruma sistemi
– Millerin devamlı dönüşünü sağlayan süreklilik butonu
– İndiksiyon ile sertleştirilmiş ve parlatılmış miller (Ck45)
– Makineden ayrı gezer, üç konumlu hareketli kontrol paneli
– İnternet üzerinden uzaktan erişim
– Radius, yay ve derinlik hesaplayan formül sayfası
– Sesli-ışıklı buzzer uyarı sistemi
– Makine etrafında çevrili emniyet için ipli switch
– Bakım zamanını gösteren uyarı sayfası
– Makinedeki uyarıları gösteren alarm sayfası
– CE standardına uygun üretim
– Kontrol paneli için şeffaf koruma kılıfı
– Ultrasonik sensör

OPSİYONEL ÖZELLİKLER

– CNC kontrol sistemi
– Reer güvenli ışık bariyerleri
– Değişebilir dönüş hızı
– Merkezi asansör
– Çift taraflı hidrolik yan dayamalar
– Malzeme sürme tablası
– Malzeme çıkarma tablası
– Değişebilir üst mil
– Otomatik merkezi yağlama sistemi
– Yağ soğutma sistemi
– Farklı voltaj ve frekanslara uygun otomasyon sistemi
– Çoklu renk seçeneği
– Özel lazer kesim logo uygulaması

ASANSÖR AÇILABİLME ÖZELLİĞİ (ÇİFT TARAFLI)

SBM serilerimizde bulunan hareketli, her iki yöne de 90° dönebilen asansör sistemi ile malzemelerin vinç vb. araçlar tarafından taşınmasına kolaylık sağlamaktadır. Bu donanım ile makine asansör sisteminin zarar görmesi engellenmiştir.

KELEBEK ÇALIŞMA SİSTEMİ

Yan toplar hidrolik olarak gövdeye bağlı pistonlar ile aşağı yukarı lineer olarak hareket etmektedir. Kızak sistemi sayesinde alt ve üst topların aralığı diğer sistemlere göre daha fazladır. Bu sayede farklı uzunluklarda daha kalın malzemeler bükülebilir. (Güçlü ön büküm ve ağır sac bükümü)

ENCODER

Darbelere karşı gizlenmiş, dönme hareketini hassas ölçen encoder sistemi.

BAKIM LAMBASI

Dokunmatik ekran menüsündeki yönetilebilir iç aydınlatma lambası ile bakım işlemlerini kolaylaştırdık.

KONİK SAC BÜKME SİSTEMİ

Güçlü gövde, yan toplar ve alt top ile geniş açılı ve çeşitli çaplarda konik büküm yapılabilmektedir. Yan miller ve alt mil, bağımsız ve çift yönlü hareket ederek istenilen açıda konik bükümler elde edilebilir. Konik bükme işlemi sırasında, eğer bükme açısı 3 dereceden fazla ise, bükme performansı makinenin rulmanlarında dengesiz bir yük dağılımı nedeniyle azalır. Bükme açısı arttıkça, uzunluk ve kalınlıkta %50’ye kadar bir azalma olabilir.

KONİK BÜKME YARDIMCI APARATLARI

SBM serisilerimizde merkezi konik dayama makarası dışında sağ ve sol olmak üze- re çift taraflı ayarlanabilir yardımcı makaralar da mevcuttur.

HİDROLİK AÇILABİLİR – KAPANABİLİR ÜST MİL KAPAĞI VE HAREKETLİ ÜST MİL

Hidrolik kapak ve yukarı kalkan üst mil dört toplu silindir bükme makinelerimizde standart olarak mevcuttur. Operatörlere, bükümü yapılmış malzemeyi kolaylıkla çıkarabilme imkânı sağlar.

HİDROMOTOR VE PLANET REDÜKTÖRLÜ TAHRİK SİSTEMİ

Dört toplu SBM serilerimizde yüksek torklu tahrik sistemi sayesinde malzemenin bükümü daha az aşamada gerçekleşir. Miller, bağımsız hidromotor ve planet redüktörler ile alt top ve üst top tahriklidir. Bu sistem, mil ile aynı eksende konumlanmıştır. Bu sayede güç kaybı olmadan tüm güç, direkt olarak bükülecek malzemeye aktarılır. Örneğin, ön büküm esnasında alt ve üst topun devamlı olarak malzemeyi sıkıştırması ile malzemenin kayması engellenerek oluşabilecek güvenlik problemlerinin ve zararların önüne geçilmiş olur.

ALT TOP BASINÇ AYARI

Bütün SBM sac bükme makinelerimizde alt top basınç ayarı bulunmaktadır. Alt top basınç ayarı sayesinde farklı kalınlıkta ve kalitedeki malzemeleri hassas bükebilme imkânı sunmaktadır.

EMNİYET İÇİN İPLİ SWITCH

İpli switch, acil durumlarda emniyetli durdurmayı sağlayan bir devre kesicidir. Makine ve insan güvenliğini sağlamak amaçlı kullanılan bu sistem, gerek çalışanın gerekse sistemin zarar görmesini önlemek amaçlı tüm SBM serilerinde kullanılmaktadır.

OTOMATİK BALANS SİSTEMİ

Hassas bükümler yapılabilmesi için alt topun paralelliğinin sağlanması gerekmektedir. Makinelerimizde PLC elektronik balans sistemiyle alt topun paralelliği kontrol paneli üzerinden tek tuş ile otomatik olarak dengelenmekte ve hassas bükümler yapılabilmektedir.

DAYANIKLI MAKİNE GÖVDELERİ

Tüm Mac Bending makine gövdeleri, malzeme deformasyonunu en aza indirecek şekilde tasarlanmış ve güçlendirilmiştir. Makinelerimizin gövdesi St-52 kalite çelikten imal edilmiştir. Tüm gövdenin üretim süreci CNC işleme merkezi ile işlenmektedir. Bu işlem, hassas yüzeylerin ve tüm eksenlerin paralelliğini sağlamaktadır. Ayrıca, makinenin önemli parçalarının uzun ömürlü olmasını ve hassas olmasını sağlar.

3 YIL GARANTİ SÜRESİ

Tüm Mac Bending makineleri 3 yıl garanti dönemine sahiptir.

AKILLI TELEFON VE TABLETLER İLE KULLANIM KOLAYLIĞI SAĞLIYORUZ

STANDBY ÖZELLİĞİ İLE ENERJİ TASARRUFU SAĞLIYORUZ

Bu özellik işletmenin enerji tasarrufunu sağlamaktadır. Operatör çalışmadığı zamanlarda makine, tarafınızdan belirlenen sürede uyku moduna geçer. Bu özellik makinenin boşta çalışmasını engellediği gibi enerji tasarrufu da sağlamaktadır. Bu sayede makinenin ömrünü uzatmaktadır. Uyku modu süresi operatör tarafından değiştirebilmektedir. Fabrika çıkışı ayarlarında bu süre 60 saniyedir.

RENK SEÇİMİNİ SİZ YAPIN!

Müşterilerimiz bizden aldıkları makineleri, opsiyonel olarak sunduğumuz 6 renk seçeceği ile ya da kendi seçtikleri kurumsal renkleriyle teslim alabilirler. Müşterilerimizi önemseyerek satış sonrası hizmet, teknik destek ve servis hizmeti gibi başlıca görevlerimizin yanı sıra onların çözüm ortağı olmak için AR-GE ekibimiz ile yoğun bir çaba sarfediyoruz.

UYARI VE İKAZ AYDINLATMALARI

Makinelerimizde bulunan, iş ve işçi güvenliği standartlarına uygun, teknolojik, farklı renklerde yanabilen uyarı ve ikaz aydınlatmalarıyla, operatörün dikkati sağlanarak, olası iş kazaları ve tehlikeleri en aza indirgenilmektedir. Makinelerimizin ön gövde ve yan kaportasında bulunan uyarı ve ikaz aydınlatmaları; acil stop durumunda ”kırmızı”, enerji verildiğinde ve bekleme pozisyonunda ”sarı”, çalışır durumda ”yeşil” ve sürekli çalışır durumda (otomatik) ”mavi” yanarak operatörü uyarmaktadır.

KIZILÖTESİ GÜVENLİK SENSÖRÜ

Kızılötesi sensörler, görüş alanındaki nesnelerden yayılan kızılötesi (IR) ışığı ölçen elektronik bir sensör türüdür. Tüm SBM serilerimizde kullandığımız bu sistem sayesinde iş ve işçi güvenliğini arttırarak, gerek çalışanın gerekse sistemin zarar görmesi engellenmiştir.